Pastatoidud

Farfalle mereandidega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Pasta juurde sobivad igasugused kalalised ja mereannid.
Kogus: 2 portsjonit
Haki küüslauk, ingver ja tšilli peeneks.
Kuumuta pannil õli ja lisa hakitud maitseained.
Viiluta sibul ja paprika ning lisa samuti pannile.
Lisa pannile mereandide segu ja kuumuta kergelt.
Vala juurde valge vein ja pigista sekka ka laimi mahl.
Keeda pasta, kurna ja lisa pannile.
Vahetult enne roa valmimist lisa juurde suhkruherned.
Sega ja serveeri värske tilliga.
# Mereande ei tohi väga kaua kuumutada, kuna siis muutuvad nad maitsetuks ja kummiseks ning on ebamugavad süüa.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa