Pastatoidud

Spinati-ricottatäidisega teokarbid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Angeelika Kang
Tervislik spinat on tubli kevadine turgutaja.
Valmistusaeg: 40-60 min

Valmistusaeg 30 min + küpsetamiseks 25 min

Kogus: 4 portsjonit
Sega ricotta, muna ja riivitud parmesan. Keeda hakitud spinatilehti soolaga maitsestatud vees minuti jagu, kurna ja loputa külma veega. Lisa spinat juustu-munasegule ning maitsesta soola ja pipraga. Keeda teokarpe soolaga maitsestatud vees 7 minutit, kurna ja jahuta. Tõsta igasse teokarpi teelusikaga täidist. Kastme valmistamiseks kuumuta kastrulis õli ning lisa hakitud küüslauk ja sibul. Kuumuta, kuni sibul muutub klaasjaks. Lisa purustatud tomatid ja kata kastrul kaanega. Hauta 10 minutit ja püreesta. Maitsesta suhkru, soola ja musta pipraga. Vala kaste võitatud ahjuvormi, tõsta peale täidetud teokarbid ja raputa üle riivitud parmesaniga. Küpseta 200-kraadises ahjus 25 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa