Pastatoidud

Seene-arrabbiata

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Kaie Mei
Tuliterava tšilliga pastade vihjeks on sõna “arrabbiata”. Mahedad seened sobivad hästi seda kooslust rikastama.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Prae seened õlis kerge pruunistumiseni, maitsesta soolaga ning eemalda siis pannilt. Kuumuta hakitud tšillit ja küüslauku samal pannil ning lisa siis tomatikaste. Keeda ühtlaseks ning maitsesta vajadusel soola ja suhkruga. Lisa keedetud pasta ja praetud seened, sega läbi ning serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
pff 05.veeb 2012 12:29
Kuule inzz siis sa sööd ju lihtsalt seene - tomatikastet . Vt - http://en.wikipedia.-
org/wiki/Arrabbiata_-
sauce Tegin
ja nämm nämm.
inzz 20.aug 2011 10:51
mina realiseerin seda retsepti ilma tsillita ning meeldib väga.
mann 27.veeb 2011 14:57
T?illi ongi see, mis " arrabiata" nimetuse ju teeb !
kes 02.okt 2010 18:26
kes minuga samalt ip'lt kommenteerinud on?
lol 02.okt 2010 18:24
miks nii palju tsillit vaja? pool kauna on isegi liig mis liig...pigem mitte üldse.
eve 02.okt 2010 18:01
panin ühe 1kauna tsillit 8 jaoks muidu oli kaks aga ikka oli liig mis liig ..:(
a. 21.sept 2010 12:27
nõustun eelmisega:A
saara 19.sept 2010 17:07
super roog.
1