Pastatoidud

Spagetid kirsstomatite ja kapparitega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Samal ajal, kui tomatid koos kapparitega oliiviõli-basiilikukastmes maitsestuvad, jõuad valmis keeta spagetid. Kiire ja maitsev pastaroog, mida sobib süüa nii kuumalt kui külmalt.
Kogus: 4 portsjonit
Poolita tomatid, tükelda küüslauguküüned, rebi basiilikulehed väiksemateks tükkideks. Pane kõik ained koos kapparite ja oliiviõliga suurde kaussi, maitsesta soola ja pipraga ning lase seista. Keeda spagette soolaga maitsestatud vees ja nõruta. Tõsta spagetid tomatisegule ja sega läbi. Tõsta taldrikutesse, jahvata veskist musta pipart, riivi peale ohtralt Parmesani juustu ja serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Trintsu 11.märts 2011 21:13
Meie pere lemmik. Basiilika, küüslauk, krisstomatid-super kooslus
1