Pastatoidud

Tagliatelle itaaliapärases seenekastmes

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
15 minutiga saad pasta juurde maitsva itaaliapärase seenekastme. Värskelt riivitud Parmesan annab roale viimase lihvi.
Kogus: 4 portsjonit
Keeda pasta rohkes soolaga maitsestatud vees. Samal ajal valmista koorekaste. Selleks sulata kastruli põhjas 0,5 sl võid, lisa peenestatud küüslauk ja hauta pehmeks. Vala hulka koor ja lihapuljong. Alanda kuumust ning hauta, kuni kaste on paks ja kooretaoline. Maitsesta soola, pipra ja sidrunimahlaga. Sulata pannil ülejäänud või, lisa tükeldatud seened ning kuumuta, kuni seentest eraldunud vedelik aurustub. Lisa ka tükeldatud sink või peekon ja hakitud ürt, kuumuta 5–10 minutit. Maitsesta soola-pipraga.
Vala koorekaste nõrutatud pastale, sega läbi ja tõsta suuremasse kaussi. Kalla peale seene-singisegu ja puista basiilikulehti. Riputa üle riivitud Parmesaniga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
mariseke 17 26.aug 2012 17:07
hinded ka :)
mariseke 17 26.aug 2012 17:07
Mina segasin kastme hulka pool karpi küüslauguga toorjuustu, nii oli kaste just mõnusalt kreemjas. Väga hea toit, kerge taha ka.. Kasutasin austerservikuid.
Niuts 25.aug 2011 23:01
Väga-väga maitsev. Aga kaste ei lähe paksuks. Mis teha? Mina panin eestlase kombel kamaluga jahu hulka...
Switched 14.sept 2010 14:46
ja kuningservikute asemel panin värselt hangitud kuuseriiskaid.
Switched 14.sept 2010 14:45
Tegin pennega tagliatelle asemel, väga maitsev tuli, kiitsin mina ja teisedki. :)
1