Pastatoidud  » Kastmed

Tomati-paprikakaste pastale

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita
Tomati-paprikakaste sobib hästi pastatoitude juurde.
Kogus: 2 portsjonit
Sibul kooritakse ja hakitakse. Paprikakaunal lõigatakse ära varrepoolne ots, kaun poolitatakse, eemaldatakse seemned ja valged membraanid. Viljaliha lõigatakse peenikesteks ribadeks. Õli kuumutatakse, lisatakse hakitud sibul, kuumutatakse segades, kuni sibul muutub klaasjaks. Lisatakse paprikaribad ja kuumutatakse segades mõni minut. Lisatakse tomatikonserv ning kuumutatakse veel mõni minut. Soovi korral püreeritakse kaste saumikseriga või läbi sõela hõõrudes. Valmis kaste maitsestatakse paprikapulbri ja värskelt jahvatatud musta pipraga. Peale riputatakse hakitud maitserohelist ja ürte.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
vabakokk 14.jaan 2007 00:20
See on suurepärane kaste, aga proovi seda kodumaiste tomatite, mitte püreega (loomulikult siis, kui on hooaeg). Ja veel võiks lisada küüslauku.
1