Pastatoidud  » Pastatoidud

Suvine makaroniroog

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Makaronide hulka sobivad nii kollased kui ka punased tomatid, aga väikesed kollased tomatid on üldjuhul magusamad.
Kogus: 2 portsjonit
1.  Pane makaronid keema.
2.  Haki sibul ja küüslauk ning pruunista pannil õlis.
3.  Poolita tomatid ja lisa pannile, kuumuta kergelt läbi.
4.  Haki basiilik ja lisa pannile.
5.  Kui makaronid on keenud, kurna need ja lisa pannile.
6.  Prae kogu pannitäis läbi.
7.  Serveerides pudista peale fetajuustu.

Võid lisada roa hulka ka kanaliha, aga siis prae see enne tomatite ja makaronide lisamist.
Fetajuustu asemel võid kasutada ka mozzarella’t või kitsejuustu.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
toxi 04.sept 2011 16:12
väga hea asi, sai seda itaalias originaalis söödud (makaronid peaksid olema lipsud) ja nüüd teen kogu aeg, kui kodumaiseid tomateid saan ja olen isegi spagette kasutanud, kui muud pole olnud. Juustusorte küll vahelduse mõttes kasutan erinevaid, peale feta sobivad ka mozzarella, tavaline eesti juust, emmental jne. Soovitan soojalt ja lisaks armastavad seda lapsed
carmuska 15.aug 2011 23:16
Midagi megahead..nagu restoranitoit kohe :)
1