Pastatoidud  » Pastatoidud

Spinati-tuunikalapasta

Keskmine hinne: 4.13 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Eelista tuunikala omas mahlas, siis saad ära kasutada ka konservivedeliku, mis annab kastmele mahtu juurde. Kui kasutad õliga konserveeritud tuunikala, nõruta konserv eelnevalt ja vajadusel lisa hiljem kastme hulka veidi puljongit.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
1.  Haki sibul ja küüslauk ning kuumuta pannil õli sees kergelt läbi.
2.  Vala juurde külmutatud spinat ja hauta kergelt.
3.  Vala juurde tuunikalatükid, hauta mõni minut ja lisa hapukoor. Maitsesta soola ja pipraga.
4.  Sega juurde keedetud spagetid.
5.  Serveerimisel raputa peale Parmesani juustu ja seedermänniseemneid.
# Spagetid pane keema samal ajal, kui alustad kastme tegemist, mõlemaga läheb u 10 minutit. Kui kasutad täisteraspagette, võib keetmisaeg olla ka pikem.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mingi tsikk 15.jaan 2014 15:43
Väga hea amps oli! Lisan kindlasti ka tuleviku menüüse.
Ti Tu 26.veeb 2011 11:53
Ülihea pasta. Kiire ja maitsev.
maris77 22.nov 2010 18:26
Mul tütar teeb seda just praegu:D Super hea toit. Hea ja kerge õhtusöök:Y
elu24 22.nov 2010 15:27
nämma :D sõõks iga päev:P
efka82 13.apr 2010 18:17
Maitev ja kerge. Teen teinekordki.
katzku 03.juuni 2009 19:03
Võrratult hea toidu saab kui tuunikala asendada lõhega
Jutsukene 12.mai 2009 11:40
Spinat pasta juures üllatavalt hea ja maitsev, aga tuunikala ja pasta minu jaoks lihtsalt kokku ei sobi :)
1