Pastatoidud  » Pastatoidud

Suitsukana-sinihallitusjuustukastmes tagliatelle

Keskmine hinne: 3.72 Allikas: Oma Maitse Autor: Angeelika Kang
Mahedamaitseline sinihallitusjuustukaste, millele annab meeldivat maitset suitsukana. Võid kasutada nii suitsutatud kanafileed, -kintse kui ka -koibi.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Kuumuta ribadeks lõigatud punast sibulat ja hakitud küüslauguküüsi mõni minut kastrulis õlis. Lisa tükeldatud suitsukanatükid. Prae veel paar minutit ning maitsesta soola ja musta pipraga. Kalla juurde valge vein ja lase korraks keema tõusta. Vala hulka vahukoor ja murendatud sinihallitusjuust. Keeda 5 minutit, kuni kaste pakseneb. Vahepeal keeda pasta soolaga maitsestatud vees pehmeks. Kurna ja vala kastme hulka. Lisa ka poolitatud kirsstomatid ja hakitud lehtpetersell. Serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
VeiniSorts 09.sept 2013 21:10
Tegin retsepti järgi aga veini panin kastmesse topelt :D Väga hea toit oli.
Kaja 10.märts 2013 16:59
to arvaja: 0,5 dl ei ole pool liitrit vaid 0,05 l.
Kateriina 13.dets 2012 21:02
Soola lisaks küll kastmele panna ei soovita.. suitsukana ja sinihallitusjuust annavad seda piisavalt!
arvaja 05.nov 2012 16:35
Sidrunimahla muidugi ainult natuke, mitte pool liitrit :)
arvaja 05.nov 2012 16:34
Valge veini võib asendada näiteks sidrunimahlaga. -
Rõõsa koore võib vabalt ära jätta (siis aga 200 ml pasta keeduvett lisada rõõsa koore asemel). Viimane peaks niigi rammusat toitu natukenegi "leebemaks" tegema.
Rauno 28.aug 2012 18:18
Lisasin veel shampinjone... ou kui hea.
mäx 16.juuli 2012 13:52
hinne 5!
mäx 16.juuli 2012 13:51
väga maitsev! :P
Garmen 27.juuni 2012 17:54
hihi, kuna olen jalamees siis läksin rulluiskudel täna poodi, et vajalikke asju osta. Kassas avastasin muidugi, et pangakaarti pole ja sularaha ka rahakotis polnud. Niisiis ei tea veel kui hea aga tänu sellele siis sai poodi mindud ja 14km maha rullitatud :)
Julia 03.juuni 2012 17:13
Väga hea!
Maria 20.veeb 2012 16:00
ülihea ka ilma sibulata
Kata 14.veeb 2012 18:26
Kasutasin punast veini ja täistera pennesid ja serveerides riivisin värsket parmesani ka peale. Väga maitsev oli, nagu restoranis :)
Hindaja 30.jaan 2012 17:28
Väga mõnus ja näeb hea välja serveerides
pisike minaise 14.jaan 2012 19:23
Superhea!
Karin 19.okt 2011 19:19
Tõsiselt hea ja imelihtne!
anette 31.aug 2011 19:27
PARIM
Kadi 13.juuni 2011 21:56
Proovisin ära-punase sibula asemel panin tavalist sibulat ja valge veini asemel punast-tuli väga hea :) Parem kui mõnes pastarestoranis :D:P
Kadi 13.juuni 2011 20:05
Mis siis kui lisada punast veini valge asemel? Kas keegi on proovinud?
jee 09.juuni 2011 21:19
Tegin mehele sünnipäevaks ja väga-väga maitsev oli :)
tadaa 22.märts 2011 18:05
tegin ilma veinita (veini lihtsalt polnud) .. 15 min ja valmis. väga maitsev! teen teinekordki, vbla isegi lähipäevil :)
Mina 22.märts 2011 10:49
Ülimaitsev ja lihtne valmistada ka!
Jutsukene 21.märts 2011 11:33
hinne ka
Jutsukene 21.märts 2011 11:33
mõnusalt kreemine ja väga maitsev. kindlasti mitte kaalujälgijatele :)
1