Pastatoidud  » Pastatoidud

Pasta kikerhernestega

Keskmine hinne: 2.83 Allikas: Maccheroni! Autor: Kaie Mei
See retsept on tõestus selle kohta, et hea pastaroog ei pea alati olema seotud juustuga. Nii valmiski improvisatsioonilise veganpasta.
Kogus: 2 portsjonit
1. Pane pasta keema soolasesse vette

2. Lõika aedviljakoorjaga porgandist õhukesed laastud – samasugused, nagu porgandi koorimisel saad – ja jäta ootele. Nõruta kikerherned leemest. Pese spinat ja rebi pisut väiksemaks.

3. Kuumuta pannil õli, lisa tšilli ja vürtsköömned (või kasuta vastava valiku ja kogusega valmis maitseainesegu). Sega, kuni vürtsid praksuvad.

4. Lisa vürtsidele kikerherned ning kuumuta segades, kuni need läbinisti soojenevad. Pane juurde porgandiribad, spinat ja pasta ning sega hästi läbi. Vajadusel vala juurde pastakeeduvett.

5. Serveeri eelkuumutatud taldrikutelt, soovi korral puista üle koriandriga ja naudi kohe.

HEA TEADA!
Väga hästi sobivad siia maitsestuseks üsna harva köögis kasutatavad kesksuve rohelised aromaatsed koriandriseemned.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa