Pastatoidud  » Pastatoidud

Musta läätse bolognese

Keskmine hinne: 4.25 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Hakklihaga bolognesele põnev taimne vaheldus. Ja ilma lihata imehea!
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori porgand ja riivi jämedalt. Koori-haki sibul ning küüslauk. Kuumuta kõiki õlis kastrulis, lisa pestud läätsed, purustatud tomatid, puljong, kuivatatud ürdid, suhkur, vürtsköömned ja palsamiäädikas.

2. Hauta kaane all u 25 minutit või kuni läätsed on pehmed. Püreesta soovi korral saumikseriga või hauta veel, kuni läätsed lähevad väheke pudruseks. Vajadusel lisa veel vett kreemjama konsistentsi saamiseks. Maitsesta soola ja pipraga.

3. Samal ajal keeda pehmeks ka (täistera)spagetid ja paku rooga värske basiiliku ja parmesaniga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa