Pastatoidud  » Pastatoidud

Pasta lõhe ja krevettidega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rootsi Autor: Toidutare
Kiiresti valmiv pastaroog, peale puista parmesanijuustu.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
 
Lõika kala tükkideks ja küpseta.
Maitsesta soola ja pipraga.
Koori krevetid.
Sega hapukoor ja tomatipüree, kuumuta keemiseni.
Lisa kala ja krevetid, maitsesta soola ja pipraga.
Keeda pasta, nõruta, loputa sooja veega.
Lisa kaste ning kuumuta.
Lisa maitseroheline.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
selgitus 01.apr 2012 17:03
Või on siin mõeldud lõhetükkide küpsetamiseks.
pipi 01.apr 2012 14:03
retseptis on või aga kus ja millal seda kasutada pole . ma olen alati pahane kui siin mõeldakse et pean seda nagu ise aimama , aga ma teen seda toitu 1 x ja üllatuseks oma emmele. ma ei saa ju talt küsida, siis pole üllatust. :R
nana 09.dets 2009 16:58
Noo ma ei tea, kahe esimesega pean nõustuma, aga kolmandaga mitte. Parmesan annab nt lõhepastale hea maitse. Kas see polegi mitte rohkem maitse asi? Itaallased on küll pastaeksperdid, aga nemadki vaidlevad omavahel maitse asjus. Iga küla/perekonna memm teeb midagi alati teistmoodi ja ütleb, et nii on kõige õigem.
sohvi 03.juuni 2005 15:51
Tulin just Itaaliast ning seal kohalikud õpetasid pastatoite tegema. Esimene reegel: mitte kunagi ei kasutata pastakastmes ketšupit, teine: keeduvette mitte õli lisada, siis ei pääse pasta kastme maitseained n.ö.pastani, kolmas reegel, mida rõhutati kohe korduvalt: pastakastmele, milles on kala või mereannid ei lisata mitte kunagi parmesani.
1