Pastatoidud  » Pastatoidud

Särtsakas pasta-hakkliharoog

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Maire Suitsu Autor: Toidutare
Maitsev pajaroog
Kogus: 1 portsjon
0,5 kg hakkliha
2 sl õli
1 sellerivars
1 sibul
1 küüslauguküüs
1 tl soola
näputäis jämedalt jahvatatud musta pipart
1 tl tshillimaitseainet
1 tl kuivatatud punet
1 purk purustatud tomatit
1 l vett
250 g sarvekesi
 
Kuumuta peenestatud sibulat, küüslauku, varssellerit ja hakkliha pannil mõõdukal kuumusel pidevalt segades, kuni liha punane värvus on kadunud. Lisa ülejäänud ained peale pasta ja hauta kaane all vaevalt keevana 15 minutit. Kalla suuremasse keedunõusse, lisa pasta ja lase pehmeks haududa; vajadusel kalla juurde vett või tomatimahla.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa