Pastatoidud  » Pastatoidud

Mantud

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita.
Korea roog. Nuudlitainast taskud toore liha-kapsa-sibula täidisega. Mantusid süüakse salatitega. Erilise maitse annab neile tšillikaste, mida on lihtne ise valmistada.
Kogus: 1 portsjon
Täidise jaoks lõigake toores liha hästi peenetks ribadeks, segage hakitud sibula, kapsa, soola ja pipraga. Segage veetsm jahust, munast ja soolast sitke nuudlitainas. Rullige see hästi õhukeseks. Lõigake tainast ümbrikud mille keskele asetage paar lusikatäit täidist. Seejärel kuumutage mantusid aurus umbes 30 minutit. Mantusid süüakse salatitega, erilise maitse annab neile tšillikaste, mida serveeritakse pisikeses kausis. Tšillikastme tegemiseks ajage tšillikaun läbi hakklihamasina ning lisage nii palju õli, et kaste saaks paraja paksusega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa