Pastatoidud  » Pastatoidud

Penne rukola salatiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Lõuna-Euroopa päritolu rukola salat annab pastaroale meeldivalt vürtsika varjundi, sink ja suitsujuust lisavad veelgi maitsekust.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Keeda penne rohkes soolaga maitsestatud vees pehmeks. Pese rukola salat, kuivata ning tükelda. Lõika prosciutto kuubikuteks ja suitsujuust kangideks. Kuumuta potis koor, lisa sink ja suitsujuust ning hauta mõni minut. Lisa ka roheline salat, hauta veel mõni minut. Viimaks lisa äsjakeedetud penne, sega läbi ja hauta pool minutit, et maitsed seguneksid. Serveeri kohe. Retsept on mõeldud neljale iniesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
DjaJ 09.juuni 2012 19:10
Väga meeldib, lisasin kaunistusena peale kirsstomateid ja värsket tilli.
Mufalda 01.juuni 2010 21:31
Täitsa hea. Rukolat võib veitsa vähem kah olla, mul oli metsik rukola ja see tegi toidu natsa kibedaks. Lihaollusena kasutasin peekonit, sest vajas ära kasutamist. Mulle muidugi maisteb suitsujuust väga.
1