Pastatoidud  » Vormitoidud

Pasta-hakklihavorm parmesani ja mozzarellaga

Keskmine hinne: 3.6 Allikas: 100 rooga
Mahlane pasta-hakklihavorm sobib nii lõuna- kui ka õhtusöögiks. Sisaldab kahte hõrku juustu: parmesani ja mozzarellat.
Valmistusaeg: 40-60 min

Valmistusaeg 35 minutit + 20-25 minutit ahjus

Kogus: 8 portsjonit
Pruunista hakkliha pannil õlis, lisa purustatud küüslauk, tomatikaste, puljongikuubik, vesi, rõõsk koor, riivitud Parmesan, pune ja basiilik. Hauta keskmisel kuumusel aeg-ajalt segades 30 minutit. Keeda pasta pehmeks ning nõruta. Sega omavahel pasta ja hakklihakaste, vala võiga määritud ahjuvormi. Raputa peale riivitud mozzarella ning küpseta ahjus 180°C juures 25-20 minutit. Retsept on mõeldud kaheksale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
erin 03.märts 2011 18:44
:Ynoh jah hea toit
marialiina 19.jaan 2011 15:07
Kui pasta on juba pehmeks keedetud ja hakkliha ka pruunistatud valmis, siis kas 20-25min ahjus liiga kaua ei ole? Mozzarella sulab minu meelest üpris kiiresti ja just see mahlasus on super.
tobuke 26.nov 2010 19:47
ma proovin ka seda toitu teha
Mufalda 03.dets 2009 19:07
mmmmmmmm
Hindaja 22.mai 2009 13:47
Väga maitsev ja mahlane toit.Mehele väga meeldis.
A-L 07.apr 2009 22:35
Väga hea tuli. Mina lõikasin mozzarellast väikesed kuubikud.
siirikirikal 06.dets 2008 15:44
Mozzarellat peab üsna jämeda riiviga riivima. Aga kui ikka jääd hätta, siis saab ka poest osta riivitud mozzarellat, Mozzarella Pizzajuustu nime all müüakse.
andiamo 06.dets 2008 08:29
tere! tahaks ka seda imelist rooga teha, aga ei saa kuidagi mozzarellat riivitud...mis riivi te kasutate, kas mingit erilist? :S
jeva 13.nov 2006 09:48
Sõnu polegi vaja, retsept räägib enda eest!
lemmil 11.nov 2006 05:28
Olen seda hakklihavormi sageli teinud. Maitseained varieeruvad. Väga mõnus toit. Meestele maitseb
1