Pastatoidud  » Vormitoidud

Lasanje tomati ja baklažaaniga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Rikkalikult köögivilju ja mahedamaitselist mozzarella juustu sisaldav lasanje vajab küll pikka ettevalmistusaega, kuid tulemus on seda väärt.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika baklažaan 0.5 cm paksusteks viiludeks ja maitsesta soolaga, lase pool tundi seista. Tee tomatitele peale ristlõige ja kasta minutiks keevasse vette. Koori tomatid, lõika neljaks ja eemalda seemned. Haki viljaliha ning sega oliivõli, peenestatud tšillikauna, küüslauguküüne, basiiliku ja soolaga. Keeda lasanjeplaate soolaga maitsestatud vees 2 minutit, kurna ja aseta küpsetuspaberile. Loputa baklažaaniviilud ja pigista kuivaks. Paneeri jahus ning prae pannil õlis mõlemalt poolt 1 minut. Kata kandilise ahjuvormi põhi tomatikastme kihiga. Lao sinna lasanjeplaadid. Aseta peale kolmandik baklažaaniviiludest, kolmandik juustuviiludest ja kolmandik tomatikastmest. Tee nii veel paar kihti, kuni aineid jätkub. Küpseta ahjus 180°C juures 45 minutit. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa