Pastatoidud  » Vormitoidud

Kitsejuustu-pesto cannellonivorm

Keskmine hinne: 3.51 Allikas: 100 rooga
Tõeliselt hõrk ja toitev ahjuvorm kitsejuustusõpradele, mida sobib pakkuda ka külalistele. Suvel ja sügisel kasuta kindlasti värskeid tomateid.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
Kuumuta pannil õli, lisa tomatikonserv ja hauta kaane all 5 minutit. Maitsesta pune, suhkru, soola ja pipraga ning tõsta kõrvale. Sega omavahel kitsejuust ja pesto. Keeda lasanjeplaate soolaga maitsestatud vees 8 minutit, kurna ja jahuta. Tõsta niisutatud küpsetuspaberile. Määri igale plaadile kitsejuustu ja aseta peale kaks tomativiilu, keera rulli ning tõsta kõrvale. Tee nii 12 rulli. Vala pool tomatisegust õliga määritud ahjuvormi ja pane sinna cannellonid. Tõsta peale ülejäänud tomatikaste ning poolitatud kirsstomatid. Kata fooliumiga ja küpseta ahjus 220°C juures 30 minutit. Seejärel puista üle riivitud Parmesaniga ning küpseta ilma fooliumita veel 10 minutit. Jahuta enne serveerimist 10 minutit ja puista peale basiilikulehti. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Maia 25.okt 2011 20:04
Tõesti väga-väga hea! Mina jätan tomatikastmesse soola lisamata, kuna kitsejuust on juba üsna soolane, aga võib-olla on mul lihtsalt imelik kitsejuust. :)
Trinsu 11.aug 2010 20:24
Mmm, see oli tõesti superhea! Väga mõnus itaaliapärane vaheldus argipäeva. Kitsejuust ja pesto moodustasid tõepoolest imelise koosluse. Tomatipasta oleks võinud ainult veidi maitsekam olla, veidi pipart või basiilikut lisada oleks ideaalne. Soovitan kõigile, tahaks juba isegi uuesti teha.
kadrito 28.juuli 2010 10:19
Väga hea retsept. Mulle ja mu perele maitsevad need! Cannellonisid teen alati just selle retsepti järgi, see kitsejuustu-pesto täidis on väga hea. Tomatikastet olen varieerinud, kuid see polegi selle retsepti juures see kõige olulisem. Soovitan teistelgi seda proovida!
1