Peotoidud

Peedi ja suitsupeekoni tiramisu

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Tiramisu Autor: Angeelika Kang
Magus peet ja soolane suitsupeekon on head kaaslased. Toore peedi asemel võid kasutada ka keedetud peeti.
Kogus: 6 portsjonit
Sega mascarpone ja vahukoor ühtlaseks ning maitsesta soola ja musta pipraga. Haki toorsuitsusink ja pruunista kiiresti pannil, kuni see muutub kuldpruuniks. Tõsta tulelt ja jahuta. Koori ja riivi peedid ning sega toorsuitsusingi, sidrunimahla ja peterselliga. Pintselda ciabatta-viile pealt oliiviõliga ja küpseta 225-kraadises ahjus 5 minutit, kuni need muutuvad kuldseks. Jahuta ja purusta köögikombainis või minilõikuris. Tõsta pokaali põhja kiht mascarpone-kreemi, selle peale kiht ciabatta-puru ja siis peedisalatit. Tee nii veel üks kiht.
Kaunista lehtpeterselliga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa