Peotoidud

Maasikasalsa

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Maasikas salatites, kookides ja hoidistes Autor: Lia Virkus
Suvisel ajal oleme harjunud maasikamagustoitudega. Aga grillitud sealiha või kana kõrvale on hea süüa näiteks maasikatest valmistatud salsat.
Valmistusaeg: üle 60 min

Valmistamisaeg 10 minutit + 15 minutitkuni 2 tundi maitsestumiseks

Kogus: 4 portsjonit
Tükelda maasikad väikesteks kuubikuteks, haki roheline sibul. Sega laimi- või sidrunimahla, õli, suhkru ja pipardega. Maitsesta soolaga ja lase 15 minutit kuni 2 tundi maitsestuda.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Pis 30.juuni 2011 17:51
Tõsiselt hea salat.
1