Peotoidud

Kartulikonfii

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 30 aastat pliidi ääres Autor: Rain Käärst
Ahjukartuleid oleme kõik söönud, proovige neid nüüd ka mee ja äädikaga maitsestatult. Kartulid on siin küpsetatud ohtras õlis ja kaetult, et niiskust hoida. Retsept pärineb minu kooliajast Ameerika Kulinaariainstituudis. Seal küpsetasime sel moel värskeid väikesi kartuleid.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 8 portsjonit
1. Lõika pestud kartulid sektoriteks, haki ürdid.
2. Sega kõik ained ahjuvormis kokku. kata vorm fooliumiga ja küpseta kartuleid umbes tund aega ahjus 200-kraadi juures aeg-ajalt vormi raputades, et nad segamini läheksid.
3. Ahjuvorm peab olema fooliumiga tihedalt kaetud, et niiskus välja ei pääseks. Kõige parema tulemuse saad kaanega ahjupotis, mis on fooliumisse mähitud.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa