Peotoidud

Gazpacho jääga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Hispaania maitsed. Tapas Autor: Helen Eelrand
Värskete maitsete paistel vahemerelisse meeleollu.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
Pane saia mõneks tunniks ligunema. Elektrimikseriga purusta saia, tomatid, pipra, kurgi, küüslaugu, lisades neile klaasi vett, soola, õli ja suhkrut. Vedelik peab jääma ühtlane. Seejärel vala see läbi sõela serveerimisnõusse. Kui tundub, et mass on liiga paks, võid lisada veel veidi vett.
Garneeringuks tükelda muna ja praetud sai, serveeri need eraldi anumas. Omaette nõus tõsta lähedale ka jääkuubikud.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa