Peotoidud

Ahjupeedid koorese kitsejuustukastmega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Ahjus küpsetatud peedid sobivad nii eelroaks, sooja salatisse kui ka kala- ja liharoa lisandiks. Peedi maitset täiendab hästi mahe kitsejuustukaste.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
Koori peedid ja lõika sektoriteks, tõsta ahjuvormi. Lisa koriander, rosmariin, õli, äädikas, suhkur ja sool, sega peetidega läbi. Küpseta ahjus 225° juures 45–60 minutit ehk kuni peedisektorid on küpsed, kuid veel õrnalt krõmpsud. Sega aeg-ajalt, et peedid oleksid õli ja maitseandjatega koos. Sega kokku kastmeained ning serveeri kastet koos ahjupeetidega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa