Peotoidud

Lambaliha-carpaccio

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Angeelika Kang
Lamba sisefileest tehtav hõrk carpaccio saab sinepise värskuse rukolast.
Valmistusaeg: kuni 20 min

+ 1 tund sügavkülmas

Kogus: 4 portsjonit
Keera lamba sisefilee tihedalt mitmekordsesse fooliumi ja aseta üheks tunniks sügavkülma. Eemalda fooliumist ja lõika terava noaga õhukesed viilud. Aseta lihaviilud küpsetuspaberile piisava vahega ja kata teise küpsetuspaberiga. Rulli lihaviilud tainarulliga õhemaks ning maitsesta soola ja musta pipraga. Aseta serveerimisalusele rukola ning laota peale lihaviilud. Nirista üle sidrunimahla ja oliiviõliga. Tõmba köögiviljakoorimisnoaga peale juustulaastud ja serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa