Peotoidud

Ropa vieja ehk keedetud veiseliha Mehhiko moodi

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Mehhiko Autor: Toidutare
Lisandiks kuumad tortiljad.
Valmistusaeg: 40-60 min
Pane liha potti ja kata puljongiga. Lisa porgand, pool küüslaugukogusest, sool ja pipar. Pane kaas peale ja keeda. Valmis liha tõsta sõelale ja pane sõelaga potti, pane kaas peale ning auruta keskmisel kuumusel u 2 tundi, kuni liha on hästi mure. Tõsta pott tulelt ja lase lihal jahtuda sõelal. Kui liha on jahtunud, purusta kahvliga. Kuumuta rasvaines ülejäänud pool küüslaugukogusest, lisa tšillipipar ja hakitud sibul ning seejäral vala kaussi. Pane pannile kahvliga purustatud liha ja pruunista keskmisel kuumusel. Jaga taldrikule portsjoniteks, lisa sibula- küüslaugusegu ning hakitud salat ja paar laimiviilu.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa