Peotoidud

Porgandipatee avokaadokastmega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Maire Suitsu Autor: Toidutare
Pidulik porgandipatee avokaadokastmega.
Keeda puhastatud köögivili väheses soolakas vees pehmeks. Nõruta ning töötle püreeks, lase veidi jahtuda. Mikserda esmalt juurde munad, seejärel veega segatud kartulijahu. Maitsesta.
Kalla segu piklikusse või rõngasvormi, kata fooliumiga. Aseta vorm äärega ahjupannile, kalla sinna kuuma vett vormi poole kõrguseni. Küpseta 175 °C juures poolteist tundi ehk kuni patee on hüübinud ja lööb servadest lahti. Tõsta jahtunud patee koos vormiga järgmise päevani külmkappi. Töötle avokaadokastme ained püreeks, lisa hakitud maitseroheline. Kummuta patee vaagnale, serveeri koos kastmega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa