Peotoidud

Porgandi-fetapatee

Keskmine hinne: 5 Allikas: Maire Suitsu Autor: Toidutare
Pidulik porgandi-fetapatee. See roog sobib liharoa kõrvale või külmaks suupisteks.
Keeda porgandid väheses vees pehmeks ja töötle koos nõrutatud ja tükeldatud sibulatega püreeks. Kalla segu kaussi ja mikserda ükshaaval juurde munad, seejärel lisa läbi sõela kartulijahu. Lisa peenestatud oliivid, pisikesteks kuubikuteks lõigatud või pudendatud juust ja maitseained. Kalla segu rasvaga määritud ja riivsaiaga üle riputatud väiksesse lahtikäivasse koogivormi. Pane vorm teise madalasse ahjuvormi ja kalla sinna paari sentimeetri võrra keeva vett. Küpseta pateed 125 °C juures umbes tund ehk kuni vormi sisu raputades enam ei liigu.
Lase vormis jahtuda; kaunista marineeritud sibulate, oliivide ja kirsstomatitega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
jaskuxxx 16.okt 2006 16:36
Fantastiline, lihtsalt fantastilise mahlase ja pikantse maitsega eelroog! 10 punkti!
1