Peotoidud

Veiselihatartar

Keskmine hinne: 3.61 Allikas: Suur kokaraamat
Toorest veiselihast valmistatud eelroog sinepi ja Cayenne´i pipraga. 
Valmistusaeg: 20-40 min

30 minutit külmikus

Kogus: 4 portsjonit

Loputa fileed külma voolava vee all, kuivata, lõika suuremateks tükkideks ja püreesta köögikombainis. Koori ja haki peeneks shalottsibulad. Haki petersell. Sulata pannil või, hauta selles sibulat ja peterselli, jahuta veidi ja lisa ka lihapüree. Maitsesta sinepi, Cayenne´i pipra ja soolaga. Jäta u 30 minutiks külmkappi seisma. Kaunista pasteet murulauguga. Enne serveerimist hoia u 30 minutit külmkapis.

Lisandid
Röstisai.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa