Peotoidud

Kalamarjavaht

Keskmine hinne: 2.27 Allikas: Parimad kodused toidud
Enne serveerimist peab külmas mõnda aega maitsestuma. 
Valmistusaeg: kuni 20 min

15

Vahusta koor ja pane želatiinilehed mõneks minutiks külma vette. Pigista zhelatiinilehtedest vesi välja ja lahusta need kuuma sidrunimahla sees väikeses potis. Lisa kõik ained vahukoorele ja sega ettevaatlikult kaabitsaga tõstes. Pane vaht külma maitsestuma. Sega seda vahetevahel, et raskem kalamari nõu põhja ei vajuks. Paku kalamarjavahtu ahjukartulite või kiirsoolatud või külmsuitsutatud forelli juurde. See sobib ka keedetud muna kõrvale külmade suupistete taldrikul.
Enne serveerimist lase mõni aeg külmas maitsestuda.

Lisandid
Kiirsoolatud või külmsuitsuforell, keedetud munad.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa