Peotoidud

Köögivili marinaadis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Köögiviljad ja maitsetaimed
Marinaadis keedetud köögivili. Lasta 2-3 päeva jahedas seista. Sobib serveerimiseks pidulikul laual.
Köögiviljad puhastada ja lõigata suuremateks tükkideks. Väikesed sibulad ja aedoakaunad jäävad tükeldamata. Juurvilja lõikamiseks kasutada soonilist nuga. Puljong, vein ja õli kuumutada, lisada maitseained ning keeta 10 minutit. Kurnata läbi tiheda sõela teise potti ja keeta köögivili liikide järgi vaevalt pehmeks. Keedetud köögivili panna kihiti purkidesse, kallata peale marinaad ja sulgeda purgid. Lasta 2-3 päeva jahedas seista. Serveerida pidulikul laual.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa