Peotoidud

Tuunikalarõngas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: TT foorum (Maire) Autor: Toidutare
Paku juurde paksu lahjat majoneesi ja täisteraleiba.
185 g karp tuunikala vesihoidist
6 tl zhelatiini
4 sl vett
2 sl sidrunimahla
5 dl vett + soovikohane leemekuubik
maitse järgi soola
pisike porrusibul
10 cm värsket kurki
1 sellerivars
0,5 punast paprikat
20 musta kivita oliivi

Valmista tarrendileem heeringatarrendi õpetuse järgi, kalla suuremasse kaussi ja pane jahtuma. Pudenda nõrutatud tuunikala sõrmedega peenemaks. Lõika köögiviljad pisikesteks tükkideks, oliivid õhukesteks rõngasteks. Kalla läbisegatud toiduained tardumispiiril olevasse lahusesse, kalla külma veega loputatud rõngasvormi ja lase järgmise päevani tarduda.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa