Peotoidud

Maksapasteet

Keskmine hinne: 3.56 Allikas: Eesti köök
Maksapasteet vanade traditsioonide kohaselt.
Valmistusaeg: üle 60 min
Lõika maks 4-5 cm suurusteks tükkideks ning prae keedunõu põhjas võis kiiresti pruuniks. Maitsesta soola ja pipraga. Tõsta potti. Pruunista ka sibul ja porgand ning sealiha. Tõsta ka need potti. Kalla maksale, lihale ja köögiviljadele peale nii palju vett, et see kõik ained kataks. Hauta üks tund. Aja maks koos aedviljaga kaks korda läbi hakklihamasina ja vahusta toasooja võiga. Segu peaks tulema üsna pehme (kui see on liiga paks, lisa veidi keeduleent). Vajadusel maitsesta veel soola, pipra ja muskaatpähkliga. Lisa ka veidi brändit ja sega. Vala vormidesse või ühte suurde vormi, mille põhja pane soovi korral tomatitükke ja petersellileht. Hoia serveerimiseni külmas.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa