Peotoidud

Tuunikalavaht

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodu ja Aed
Tuunikala-toorjuustuvaht küla suupisteroana.
Valmistusaeg: 40-60 min
Leota želatiini külmas vees umbes 10 minutit. Nõruta kala hoolikalt ning maitsesta sidrunimahla, soola ja pipraga. Sega Rama kohupiimajuust tuunikalaga, lisa kapparid. Pigista vesi želatiinist välja ja sulata see potis nõrgal kuumusel veevannis või mikrolaineahjus täisvõimsusel (max 800W). Lase veidi jahtuda. Lisa sulatatud želatiin tuunikalasegusse. Lase seista külmas umbes 30 minutit. Koori sibul ja lõika õhukesteks viiludeks. Pane salatilehed taldrikutele. Tõsta tuunikalavaht salatilehtedele ja kaunista sibularõngastega. Serveeri koos röstitud saiaviiluga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa