Peotoidud

Lõhetartar siiamarjakreemiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Maitsenaudingud Autor: Heimar Kuuskler
Kokasaate "Maitsenaudingud" 28.03.2008 retsept.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Filotainast tšipside valmistamiseks lõika tainast väiksed kolmnurgad, pintselda üle munavalgega, puista peale musta värvi seesamiseemneid ja küpseta ahjus 180C juures 3-4 minutit.
Lõhefileest tartari valmistamiseks lõika lõhefileest kuubikud, maitsesta Maldon helbesoola, värskelt jahvatatud valge terapipra, värskelt pressitud laimimahla, mirin-kastme, oliiviõli, värske tükeldatud punase tšillipipra ja väheste värske mündi lehtedega, lase enne serveerimist 10 minutit seista. Siiamarjakreemi valmistamiseks sega omavahel creme fraiche, wasabi-pulber ja jahutatud siiamari.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa