Peotoidud

Seafilee meemarinaadis

Keskmine hinne: 2.96 Allikas: Pereköögi kokaraamat Autor: Lia Virkus
Liha maitsestub korralikult, kui hoiad seda marinaadis 1–2 ööpäeva. Kui marineerimisaeg on lühem, suurenda äädika ja maitseainete kogust. Minimaalselt piisab 4–5 tunnist.
Valmistusaeg: 40-60 min

+ 1-2 päeva marinaadis

Kogus: 4 portsjonit
Vedelda mesi kuumaveevannil ning lisa äädikas. Hõõru liha piparde ja soolaga sisse, pane kilekotti ning kalla peale marinaad. Seo kilekott kinni, pane külmkappi ja lase seista 1–2 ööpäeva. Keera aeg-ajalt liha, et see maitsestuks ühtlaselt. Küpseta ahjus 150° juures 45–50 minutit.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa