Peotoidud

Roheline lambakarree

Keskmine hinne: 3.61 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Karree on üks hõrgutavamaid lambaliha tükke.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
Puhasta luuotsad lihast ja kelmest, et need küpsemise järel jääks valged ja puhtad. Valmista ürdisegu. Eralda saialt koorik. Pane kõik komponendid kombaini ja sega ühtlaseks roheliseks pastaks. Tee see juba varem valmis, et maitse külmkapis ühtlustuks. Külma ürdisegu on parem lihale määrida. Kata karreed seguga
ja aseta ahjuvormi vastamisi. Küpseta 150–160-kraadises ahjus 45–50 minutit. Võta ahjust ja kata 15 minutiks enne serveerimist fooliumiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Diana 12.dets 2013 14:25
Väga maitsev ja mahlane liha tuli. Mina kasutasin ürtidest murulauku, peterselli, tüümianit ja koriandrit.
1