Peotoidud

Tomati-avokaadosupp

Keskmine hinne: 3.05 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Vahvalt värvikirev supp on üdini tervislik. Suupisteks jagub sellest kogusest 10–12 sööjale, tõsiseks kõhutäieks aga neljale.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori kurk ja lõika kuubikuteks. Koori sibul ja küüslauguküüned. Lõika paprika viiludeks. Koori tomatid, püreeri ja hõõru läbi peene sõela. Sega tükeldatud sai, pool kurgist, tükeldatud sibul, 2 küüslauguküünt, paprika ja tomat 3 sl oliiviõli ja 2 dl puljongiga ning töötle püreeks. Maitsesta soola ja Cayenne’i pipraga ning pane külma.

2. Püreeri avokaado viljaliha, sidrunimahl, 1 küüslauguküüs, ülejäänud kurk ja 1 dl puljongit. Maitsesta soola, pipra ja tabascoga. Tõsta klaasi esmalt roheline, siis punane supp.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa