Peotoidud

Pohla-martsipanipärg

Keskmine hinne: 3.67 Allikas: Oma Maitse Autor: Tuuli Mathisen
Magus martsipan ja hapud marjad  -  üks parimatest kringlitäidistest on teie ees. Kogused 1.5 kg suurusele kringlile.
Valmistusaeg: üle 60 min
1. Riivi külmkapikülm martsipan. Sega see pehme või ja pohladega. Määri mass lahtirullitud kringlitainale spaatliga laiali. Keera tainas rulli ja lõika pikkupidi keskelt pooleks nii, et ülemine ots jääb kinni. Keera ribasid
vaheldumisi teineteise peale, et täidisega pool jääb väljapoole.

2. Vormi palmikust ring, tõsta see ahjuplaadile ning jäta sooja kohta vähemalt pooleks tunniks kerkima. Määri kerkinud pärg lahtiklopitud muna ja vee segu või munakollasega ning tõsta 200 kraadini eelkuumutatud pöördõhuga ahju 25 minutiks küpsema. Valmis pärjale puista tuhksuhkrut.

Eelkergituseta kringlitainas
Eelkergitusega kringlitainas
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kertu 24.dets 2015 23:39
Super! Esimese korraga tuli kohe hästi välja! Imehea! Enam ei osta Cafe Boulevardist, teen ise, sai sama maitsev :)
1