Peotoidud

Šokolaadikringel

Keskmine hinne: 3.14 Allikas: Oma Maitse Autor: Tuuli Mathisen
Lapsepõlve kulinaarialetist. Kogused 1.5 kg kringlile, millests aad 8 kuni 12 lõiku.
Valmistusaeg: üle 60 min
1. Lõika lahtirullitud tainas pikkupidi kolmeks ribaks. Määri spaatliga iga riba pinnale sulatatud šokolaadi või
šokolaadikreemi. Keera tainaribad pikuti rulli ja ühenda kolm riba otstest.

2. Punu kolmest tainaribast palmik ning vormi siis kringel. Tõsta see ahjuplaadile ja jäta sooja kohta vähemalt
pooleks tunniks kerkima.

3. Määri kerkinud pärg lahtiklopitud vee ja muna segu või munakollasega ning tõsta 200 kraadini eelkuumutatud pöördõhuga ahju 25 minutiks küpsema. Valmis pärjale puista tuhksuhkrut.

Eelkergituseta kringlitainas
Eelkergitusega kringlitainas
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa