Peotoidud

Leivatort jõhvikatega

Keskmine hinne: 2.96 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Röstitud leib, jõhvikad ja toorjuustukreem – nii lihtne see ongi. Ja mis kõige parem – kook ei vajagi ahju. Kogus 12 lõiku.
Valmistusaeg: üle 60 min

Valmistusaeg 45 min + 2 tundi külmkapis

1. Eemalda leival koorik. Purusta sisu, sega suhkru ja kaneeliga. Laota ahjuplaadile küpsetuspaberile. Tõsta peale õhukesed võilaastud. Rösti 225-kraadises ahjus 5–7 min või kuni leib on krõbe, röstimise ajal sega korra läbi. Võta ahjust ja lase jahtuda.

2. Hõõru toorjuust pehmeks, sega hulka hapukoor. Purusta jõhvikad suhkruga ja sega hulka liköör.

3. Kata 22 cm lahtikäiva koogivormi põhi küpsetuspaberiga. Kata vormi põhi kolmandiku leivapuruga. Laota peale kiht jõhvikaid ja toorjuust-hapukoor, siis jälle leivapuru, jõhvikad ja toorjuust-hapukoor. Kata leivapuruga. Pane vähemalt 2 tunniks külmkappi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa