Peotoidud

Kilutrühvlid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Mari-Liis Ilover
Ilmselt on meile juba emapiimaga kaasa antud tõmme vana hea rukkileiva-kilumuna-koosluse poole. Üdini eestlasliku maitsega kilutrühvlid sobivad imehästi igale pidulauale. Kogus 15-20 tükki.
Valmistusaeg: 20-40 min
1. Vajuta kilud kahvliga peeneks. Tee sama munaga. Haki till ja murulauk. Sega lusika abil toorjuustuga ühtlaseks massiks.

2. Võta peopessa portsuke valminud segu ja vormi pallike. Veereta palle taldrikule raputatud riivleivas. Hoia serveerimiseni külmas.

Riivleiva valmistamine
Tahkunud leiba võib riivida käsitsi. Lihtsam moodus on kuivanud leivaviilud köögikombaini purustamisteradega peeneks jahvatada. Vajaduse korral lase saadud purul veel küpsetuspaberile laotatult kuivada. Hoia kaanetatud purgis.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa