Peotoidud

Kondenspiimajäätis mangoga

Keskmine hinne: 4.13 Allikas: Toidutare Autor: Eva Palu
Kreemine, ilma masinata valmiv jäätis mahedalt hapumagusa mangopüreega. 
Valmistusaeg: kuni 20 min

+ 5 tundi sügavkülmas

Kogus: 5 portsjonit
1. Sega mangopüree, kondenspiim ja kardemon. Jaga väikestesse külmakindlatesse vormikestesse ja aseta sügavkülmikusse üleööks või vähemalt 5 tunniks.

2. Kui kasutasid portselanist või keraamilisi vorme, aseta külmunud jäätis 10 sekundiks kuuma vette, et jäätis vormi küljest lahti lööks. Silikoonvorm keera lihtsalt pahupidi, et jäätis seest eemaldada. Kummuta jäätis taldrikule ja serveeri näiteks vaarikatoormoosi ja pistaatsiapähklitega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Karin 20.aug 2014 13:03
Kreemine oli küll ja väga lihtne-kiire valmistada, aga kuna mango on ise juba magus vili, siis tundus, et kondenspiima oli nagu liiga palju, või vähemalt maitsest palju tunda. Muidu hea!
Mari 27.märts 2014 14:50
Tegin, väga mõnus ja kreemine oli.
1