Peotoidud

Omletirull külmsuitsulõhe ja spargliga

Keskmine hinne: 4.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Kohev õhuline rull on hõrk hommikune suutäis. Kui värsket sparglit pole, siis maitseb hea ka konserveeritud spargel. Seda pole keeta vaja.
Valmistusaeg: 40-60 min

20 min + 20–25 min ahjus

Kogus: 4 portsjonit
1. Keeda spargleid soolaga maitsestatud vees 3–4 min ja nõruta.

2. Klopi munad lahti, klopi hulka vahukoor ja maitsesta soola ning pipraga. Vala muna-kooresegu küpsetuspaberile ahjupannile (u 20 x 30 cm) ja küpseta 200-kraadises ahjus 20–25 minutit.

3. Võta ahjust, kummuta teisele küpsetuspaberile. Määri omletile majonees, lao peale lõheviilud ja sparglivarred. Keera rulli ja lase jahtuda. Lõika juppideks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa