Peotoidud

Ahjus küpsetatud Brie rosmariinise aprikoosimoosiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Mõnus eelroog, soe amps klaasi veini kõrvale või miks mitte ka järelroaks. Aprikoosimoosi jagub kahele väiksemale või ühele suurele Brie juustule (valgehallitusjuust).
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Tükelda aprikoosid, sega potis suhkru, vee, soola ja äädikaga. Kuumuta keemiseni ja keeda vaikselt segades, kuni moos pakseneb (2–3 minutit). Tõsta pliidilt ja sega hulka hakitud rosmariin. Lase jahtuda.

2. Võta Brie(d) karbist või paberist välja ja tõsta väiksesse ahjuvormi. Laota peale aprikoosimoos ja kuumuta ahjus 200 kraadi juures 8–10 minutit, kuni juust on korralikult läbi soojenenud.

3. Serveeri kreekerite või grissini-pulkadega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa