Peotoidud

Porgandi-toorjuustukook

Keskmine hinne: 3.91 Allikas: Oma Maitse Autor: Oma Maitse
Kaneel ja porgand lisavad sellele mõnusalt kreemjale juustukoogile huvitava maitsenüansi. Kogus 10 lõiku. Retsepti autorid on Elen Torb ja Hanna Odras.
Valmistusaeg: 40-60 min
1. Purusta kaeraküpsised ja sega võiga. Suru mass 22 cm läbimõõduga koogivormi põhja.

2. Riivi porgandid ja prae neid võis koos 50 g suhkru ja kaneeliga, kuni porgandid on küpsenud. Sega ülejäänud suhkur ja vanillsuhkur, toorjuust ja hapukoor. Lisa segamist jätkates ükshaaval toasoojad munad ja veidi jahtunud porgandid.

3. Küpseta 170-kraadises ahjus 45 minutit. Kaunistuseks raputa peale kaneeli. Katteks vahusta koor suhkruga, määri koogile, kaunista kaneeliga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Janell00 11.nov 2016 17:48
Vähestest kookidest mis mul välja tuleb ja see maitselt väga hea :)
Kätlin 23.veeb 2016 20:41
Imemaitsev kook, soovitan kindlasti proovimist.
Nele Lange 13.apr 2015 06:44
Kook sai valmis ja see maitseb tõeliselt hästi.
Kris 05.märts 2015 09:40
Olen seda kooki teinud mitu korda ja kõigile sööjatele väga meeldis. Tänu lisatud hapukoorele jääb kook mõnusalt kreemine. Soovitan väga! Millegipärast maksimumpunkte ei õnnestunud anda kuigi tahtsi
Anne 11.juuli 2014 10:57
Väga kerge kook ütleks, tegemise ja veel suurem söömise room :)
AM 09.juuni 2014 12:27
Tegin seda kooki! See on seda vaeva ja ettevalmistusi väärt! :)
snuuups 27.mai 2014 10:08
mmmmmmmmmmmm
Nipitiri 13.mai 2014 20:10
On keegi seda kooki teinud? :) Siis teaks kas peaks isegi proovima või ei.
1