Peotoidud

Oasalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Naised Autor: Angelica Udeküll
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Eemalda ubadelt varreotsad ja keeda oad soolaga maitsestatud vees poolpehmeks.

2. Jahuta oad külma vee all maha ja lõika lühemateks juppideks.

3. Haki sibul, basiilik ja poolita kirsstomatid ning oliivid.

4. Sega õlist, äädikast ja maitseainetest kaste.

5. Lisa kastmele esmalt basiilik ja tomatid, seejärel jahutatud oad ja viimasena oliivid.

HEA TEADA!
*Selline oasalat sobib hästi grillitud või ahjuliha kõrvale.
*Kerge õlikastme asemel võid salatit maitsestada ka Caesari kastme või mõne muu rammusama kastmega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa