Peotoidud

Brokoli sidruni ja parmesaniga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Mari-Liis Ilover
Kiirelt valmiv ja tervislik roog on maitsev nii soojalt kui ka külmalt. Varieerimiseks võid mandlilaastude asemel kasutada röstitud kõrvitsaseemneid.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Eralda brokolilt õisikud, lõika need vajadusel väiksemaks.

2. Keeda brokoliõisikuid soolaga maitsestatud vees maksimaalselt 2–3 minutit. Nõruta.

3. Rösti mandlilaaste kuumal kuival pannil, kuni nad saavad veidi värvi juurde. Ettevaatust, võivad hetkega kõrbema minna.

4. Nirista brokolile sidrunimahl ja oliiviõli, puista peale mandlilaastud ja parmesan.

5. Puista peale mõned soolahelbed ja jahvata värsket pipart.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa