Peotoidud

Kinoa-õunasalat karrikastmega

Keskmine hinne: 3.31 Allikas: Õunatoidud Autor: Pille Enden
Kerge salat, mida võib julgelt süüa ka õhtutundidel. Valgurikas ja väärtuslik kinoa ehk tšiili hanemalts on salatisse maitsev ja tervislik valik.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Rösti mandlid kuival pannil ja haki.

2. Loputa kinoa tihedal sõelal ja nõruta.

3. Kuumuta vesi keemiseni ja lisa kinoa.

4. Kuumuta uuesti keemiseni, sega läbi, kata kaanega, alanda kuumust ja hauta 15 minutit, kuni kinoa on pehme.

5. Klopi kahvliga kohevaks.

6. Vispelda mesi, karripulber, sool ja sidrunimahl. Nirista hulka õli, maitsesta pipraga ja klopi kaste ühtlaseks.

7. Sega kinoa hulka õhukesteks viiludeks lõigatud õun, rosinad, mündilehed ja mandlid. Lisa kaste ja sega läbi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa