Peotoidud

Rosolje lihaga

Keskmine hinne: 4.22 Allikas: Eesti Autor: Toidutare
Segasalat peediga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Keeda peet, kartul, porgand ja muna. Võta eelmisest toidukorrast järgi jäänud keedetud või praetud lihatükk. Haki kõik kuubikuteks ja sega salatikastmega jäta muna ja maitseroheline kaunistuseks
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Viczou 17.veeb 2014 09:39
Thanks for being on point and on taregt!
Peet 28.juuli 2012 21:32
40 minutiga küll peeti pehmeks ei keeda ;)
NAAJ 31.dets 2009 11:29
Pane kastet ikka tunde ja maitse järgi. Salati puhul pole koguseid nii täpselt ka vaja jälgida
mari 31.dets 2009 11:13
misasi see 1 l on ? liiter tõesti seda kastet vaja panna ?
trutsu 23.apr 2007 18:58
vana hea rosolje ei puudu üheltki peolaualt.
rasmussita 26.sept 2006 11:36
See salat viib keele alla. Lihtsalt vôrratu!
pensionär 25.okt 2005 13:19
Koostisainetest tunduvad ebaharilikud porgand ja porrulauk.
1