Peotoidud

Homaarisalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Magnus Carlsson Autor: Toidutare
Pidulik eelroog.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika sai pikuti pooleks. Määri purustatud küüslaugu ja oliiviõliseguga. Prae sai mõlemalt poolt hästi kuumal pannil ja seejärel nõruta majapidamispaberil. Poolita homaarid ja võta liha välja ning tükelda. Hoia homaarisõrad alles, dekoratsiooniks. Tee tomatitele väike sisselõige ja torka siis tomatid korraks kuuma vette. Koori ja purusta tomatid tükeldatud. Lisa seened, kurk, herned ja hakitud till. Lisa homaariliha ning vala peale segatud kaste. Pane salati lehed klaasipõhjale, täida klaas salatiga. Kaunista homaarisõraga ning serveeri küüslaugusaiaga.
 
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
jaskuxxx 02.okt 2006 18:06
jah, aga igav!
Malle Karakull 19.mai 2005 16:41
mis saab veel paremat olla kui homaar, super roog ja väga lihtne valmistada
1